[O1] Thule Rapid System 755 - ktoś posiada?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ibrokers
    Classic
    S_OCP Member
    • 2008
    • 7

Zamieszczone przez lec
    Panowie - ile kosztuje Cupra jakas wypasiona a ile taka M3 MPS ?
    Cupra 99 plus dodatki minus rabat = MPS plus dodatki minus rabat z dokladnoscia do 1000zl - okolo 105 tysiecy

chociaz jak sie popatrzy w cenniki np w Lodzi czy Bialymstoku to teoretycznie taki MPS powinien kosztowac 120tysiecy :lol:
  • marchec
    Classic
    • 2007
    • 2

Witam,
    pytanie dotyczy bagażnika bazowego do O1 kombi (montowanego na relingach). Otóż Thule zaleca długość beliki (stalowej) 108cm (typ 760). Chciałbym mieć jednak coś bardziej uniwersalnego - czy ktoś używa może takiego bagażnika z belką o długości 120cm (typ 761) i może mi potwierdzić czy taka konfiguracja pasuje do O1? Dwaj różni sprzedawcy udzielili mi 2 różnych odpowiedzi - jeden że bezproblemowo się da, drugi, że nie da się ścisnąć łap do ok. 90cm (rozstaw relingów O1)
    Pozdrawiam, Marcin

Komentarz

• Rudi
      Ambiente
      • 2006
      • 195
      • Octavia II combi (1Z5)
      • AXR 1.9 TDI PD 101 KM
      • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Re: Thule Rapid System 755 - ktoś posiada?

Rozumiem , że chcesz kupić bagażnik dachowy. Jedź więc do sprzedawcy , który twierdzi że się da i niech Ci to założy. Chce sprzedać i zarobić to niech popracuje. :szeroki_usmiech
      W wyborach miss, stwierdzenie "Dać za wygraną" nabiera zupełnie innego znaczenia.

Komentarz

koło mostu Warszawskiego maja i z tego co wiem to nawet w rozsądnej cenie.

Komentarz

Pracuję...